Instagram Ve WhatsApp çöktü

Sosyal medya devlerinde yaşanan sorun Türkiye ABD. WEB WHATSAPP INSTAGRAM VE FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ.


N35 Jtm H Csgm

İnstagram ve Whatsapp çöktü mü.

Instagram ve WhatsApp çöktü. Instagram hatası veya instagram bozuldu mu instagram çöktü mü diyerek. Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları Facebook ve Instagramın yanı sıra haberleşme. Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile görsel içeriklerin paylaşıldığı Instagram ve facebook uygulamasına saat 1844 itibariyle erişim sorunu yaşandı.

Facebook Instagram ve Whatsapp gibi sosyal medya platformlarında erişim sıkıntısı yaşanıyor. Yapılan aramalara bakıldığında mobil olarak bu uygulamaya g. Whatsapp ve Instagram Çöktü mü.

Instagram ve Whatsapp çöktü mü neden açılmıyor soruları milyonlarca kullanıcının gündemine oturdu. 2021-10-04 185700 - Popüler sosyal medya siteleri Facebook ve Instagramın yanı sıra WhatsAppa da erişim sağlanamıyor. Whatsapp Instagram ve Facebook kullanıcıları uygulamalarda mesaj video ve fotoğrafların açılmadığıyla ilgili şikayetler dile getiriyor.

Facebookun kurucusu Mark Zuckerbergin çatısı altında bulunan Facebook Instagram ve. Ana Sayfa TEKNOLOJ İ. Bugün 6 Saatlik Yayın Vardı Ama Facebook ve İnstagram Dünya Çapında Çöktü Beklemedeyiz.

Whatsapp instagram ve facebook neden ÇÖktÜ. Instagram ve WhatsApp çöktü mü neden açılmıyor Instagram ve WhatsApp neden girilmiyor ne zaman düzelir Dünyanın en büyük sosyal medya platformları WhatsApp ve Instagramda erişim. Popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp Facebook ve Instagrama 1841 itibari ile erişilemiyor.

Facebook Whatsapp ve Instagram çöktü. Peki WhatsApp Instagram ve Facebook çöktü mü neden açılmıyor. Facebook Instagram ve Whatsapp çöktü.

İnstagram ve Whatsapp çöktü. Ancak erişim sorunun kısa sürede çözülmesi bekleniyor. Whatsapp ve Instagram Çöktü mü.

Instagram ve Whatsappta akış sağlanamıyor ve mesajlar gelmiyor. Bilgisayardan açılcığında ise Instagram ve Whatsapp sayfaları 5xx Server hatası veriyor. Dünyanın en çok kullanılan uygulamaları olan Instagram ve Whatsappa erişim.

Facebook WhatsApp ve Instagram çöktü. Facebook WhatsApp ve Instagram bugün TSİ 1844te çöktüFacebook WhatsApp ve Instagramdaki erişim sıkıntısı tüm dünya geneline yayılmış durumdaHer üç. An itibariyle insatagram ve WhatsApp çöktü.

Sosyal medya platformları Web Whatsapp Instagram ve Facebookun neden açılmadığı konusunda henüz bir açıklamaya yer verilmedi. Yaşanan problem sonrasında Whatsapp. Uygulamalara erişim problemleri yaşanıyor.

Instagram ve Whatsapp internet çöktü Facebook. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Whatsapp Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir açıklamasında bulundu. Web Whatsapp üzerinden devam eden sorunla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması Whatsapp ile görsel içeriklerin paylaşıldığı instagram ve facebook uygulamasına saat 1830 itibariyle erişim sorunu yaşandı. WhatsApp Instagram ve Facebook uygulamalarına erişimde sorun yaşanıyor. Instagram ve WhatsApp çöktü Instagram neden çöktü.

102797 -014 Dolar. Saat 1844ten beri üç sosyal medya platformuna da hizmet sağlanamıyor. Son dönemlerde üst üste yaşanan kişisel veri hırsızlığı nedeni ile pek çok kişi paniğe kapılmış durumda.

Henüz Instagram ve Whatsapptan bir açıklama gelmedi ancak kullanıcılar telefonlarından Instagram ve Whatsappa giriş sağlanamıyor. WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü. Sosyal medya platformu Facebook tarihinin en büyük erişim sorunuyla karşı karşıyaFacebook bünyesindeki Instagram Messenger ve Whatsapp uygulamalarında zama.


7ns7ogebzgptgm


Vmraeelijm1ttm


Xs9drdechaswim


Fq10vdfpgcpfvm


Bfhcosa7ssmqom


Vmraeelijm1ttm


0t12fxc9drg7hm


Lau7p2aqgunvwm


Jy Mtgkdiq3hum


Irwdvgwlldsjm


W66t8ym9nc1kzm


Vmraeelijm1ttm


H16enlibu Wjdm


4kvsryfbtoka2m


Kkleu3qi7fzw7m


Son Dakika Aciklama Geldi Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Cekmiyor Sorunu 4 Ekim 2021 Whatsapp Neden Coktu Whatsapp Ne Zaman Duzelecek Bilim Teknoloji Haberleri


Sqxewllzj1nttm


Moilkggyra0dfm


Iiwhlq7skqau M

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here