Instagram Ve Whatsapp Neden çöktü

Popüler uygulamalar WhatsApp ve Instagrama saat 2025 sıralarında başlayan erişim sorunu yaklaşık 45 dakika sürdü. Instagram ve Whatsapp çöktü mü.


Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Neden Acilmiyor Facebook Instagram Ve Whatsapp A Neden Girilmiyor Whatsapp Ve Instagram Neden Acilmiyor Son Dakika Spor Haberleri

Türkiye ve dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp Instagram ve.

Instagram ve whatsapp neden çöktü. Peki bu internet devleri neden çöktü. 2002 - Facebook Instagram ve WhatsApp neden çöktü. WhatsApp Instagram Facebook neden çalışmıyor.

İnstagram Çöktü Mü ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar. WhatsApp Instagram Facebook çöktü mü neden açılmıyor. Yaşanan sorunlar çözülürken konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı.

5xx server hatası nedir. 1716 - Jandarmadan operasyon. Web Whatsapp üzerinden devam eden sorunla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kullanıcılar Instagram üzerinden paylaşım yapamadıklarını söylemeye başladılar. 1913 - Facebook İnstagram Ve Whatsapp Çöktü Mü Neden Erişilemiyor Ne Zaman Düzelir. Sosyal medya platform WhatsApp ve Instagramda yaşanan erişim sorununun nedeni belli oldu.

Sanal alem Facebook Instagram ve WhatsAppın çökmesiyle çalkalanıyor. Bununla birlikte kullanıcılar WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü saldırımı oldu ve zarar. Instagram ve WhatsApp çöktü mü neden açılmıyor Instagram ve WhatsApp neden girilmiyor ne zaman düzelir Dünyanın en büyük sosyal medya platformları WhatsApp ve.

Facebook WhatsApp ve Instagram çöktü. Peki WhatsApp Instagram ve Facebook çöktü mü neden açılmıyor. Milyon kullanıcı bulunan dev sosyal medya büyüklerinden kötü haber geldi.

Ne Zaman 95 TLye Çıkacağını Açıkladı. Neden girilemiyor şeklinde soruları araştırmaya başladı. 5xx hatası alan kullanıcılar Instagram çöktü mü.

Bugün Türkiye saatiyle 1800 civarında tüm Facebook Instagram ve WhatsApp dünya çapında aynı anda çöktü. Instagram ve WhatsApp çöktü Instagram neden çöktü. Instagram Çöktü Mü.

Instagram hatası veya instagram bozuldu mu instagram çöktü mü diyerek yapılan aramaların sıklaşması dikkatlerden kaçmadı. Instagram ve Whatsapp ne zaman açılacak. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan 3 büyük sosyal medya uygulamasında yaşanan soruna.

Saatlerdir süren erişim sorununu milyonlarca kişi çöktü mü diye araştırmaya başlarken. Facebook Instagram ve WhatsAppa saat 1841den itibaren giriş sağlanamıyor. Erişim sorununun nedeni belli oldu Son dakika haberi.

Sosyal ağ siteleri ve mesajlaşma. 1648 - Kayseriden gittiler Kazakistana 5inci mağazayı açtılar. 1755 - Dolar 12 TL Olmaz Dedi.

Aynı şirket bünyesinde faaliyet gösteren sosyal medya siteleri Facebook Instagram ve WhatsAppa erişim sağlanamıyor. WhatsApp Facebook ve Instagram kullanıcıları yaklaşık olarak 6 saat hesaplarına giriş yapamadı. Reuters henüz doğrulatamamakla birlikte hata mesajının DNS ile alan adı sistemi bir sorunu gösterdiğini yazdı.

Whatsapp ve Instagram çöktü mü İnstagram ve Whatsappa neden girilmiyor soruları milyonlarca kullanıcı tarafından araştırılıyor. WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü. 1714 - Karum İnşaat Projelerine bir yenisini daha ekledi.

5 Ekim Instagram Whatsapp ve Facebook düzeldi mi. Yapılan aramalara bakıldığında mobil olarak bu uygulamaya g. Konuyla ilgili açıklama yapan Facebook sözcüsü hizmetlerin çalışmaya başladığını ancak eski haline dönmesinin biraz daha zaman.

Instagram Whatsapp ve Facebook Neden Çöktü. Gündem 04102021 - 1859 04102021 - 1901 Ece Şahan A-A Kaydet. 04102021 - 2251 WhatsApp Instagram ve Facebookta.

Instagram ve Whatsappa neden girilmiyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformları WhatsApp Instagram ve Facebookta erişim problemi. 1839 - 2021 Renault Clio Fiyat Listesi.

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan popüler sosyal medya uygulamaları Instagram Facebook ve WhatsaAppa erişimde sorun yaşayan kullanıcılar Instagram çöktü mü WhatsApp neden açılmıyor gibi sorulara yanıt arıyor. Instagram WhatsApp ve Facebook çöktü. WhatsApp Instagram ve Facebook neden çöktü.

1725 - İtfaiyecilik öğrencileri sahaya çıktı. Whatsapp Facebook ve Instagrama 4 Ekim saat 1830dan beri erişim sağlanamıyor. Saat 1844 itibariyle Türkiyedeki vatandaşlar Whatsapp İnstagram ve Facebookta erişim sorunu yaşamaya başladı.

Akşam saatlerinde başlayan erişim problemi hala. Whatsapp Instagram Facebook neden çöktü ne oldu. Ekim 2021 Güncel Clio Versiyon Ve Opsiyon Fiyatları.

Son dakika haberi Sosyal medya platformları Instagram Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yaklaşık 6 saatlik erişim probleminin ardından tekrardan kullanıma açıldı. 4 Ekimden itibaren Whatsapp Instagram Facebooka tüm. İnstagram Çöktü Mü haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın.

Dünyada ünlü sosyal medya platformlar Instagram ve WhatsApp neden kullanılamıyor. 04102021 - 2251 Güncelleme. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan sorunun yurt dışı kaynaklı olduğunu.

WhatsApp Facebook ve Instagramın çökmesiyle Twitterda buluşan kullanıcıların eğlenceli paylaşımları.


Anhic2ffhwrfxm


N35 Jtm H Csgm


Son Dakika Whatsapp Instagram Facebook Coktu Mu Ilk Aciklama Geldi 19 Mart 2021 Whatsapp Instagram Erisim Sorunu Duzeldi Bilim Teknoloji Haberleri


Vnedmdybccyszm


Ma3pntfw3jtvdm


Xs9drdechaswim


H16enlibu Wjdm


Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Neden Acilmiyor Whatsapp A Ve Instagram A Erisim Sorunu Ne Zaman Duzelecek Son Dakika Yasam Haberleri


Fzs R2mjvgn Mm


Ysjdqwqhss Km


Facebook Coktu Mu Instagram Neden Acilmiyor Facebook Ve Instagram


Btiycv5sbubujm


4kvsryfbtoka2m


Irwdvgwlldsjm


Whatsapp Coktu Mu Watsap Neden Coktu Saldiriya Mi Ugradi Erisim Sorunu Cozuldu Mu


Bie72iifhxapym


0t12fxc9drg7hm


Vmraeelijm1ttm


Jfkadahuogm Mm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here